Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ξινιcé

Θεώρησα πως πρέπει να κάνουμε διάλλειμα απο τα μικρομέγαλα γιατί είναι κακό σπυρί στον κώλο!Έτσι ωμά!

Σήμερα θα αναφερθούμε σε μία απο τις αγίες προστάτιδες των gay την Beyonce.

Η μικρή Beyonce γεννήθηκε στο γκέτο του Χιούστον και μεγάλωσε με παιχνίδι στους δρόμους και τις αλάνες.Στον ελεύθερο της χρόνο έπαιζε την Βασίλισσα,ή έκαναν ράστα η μία τα μαλλιά της άλλης και μετά απο αυτό έβγαιναν στον δρόμο και έπαιζαν σκοινάκι τραγουδώντας σε χιπ χοπ ρυθμούς αφού το είχαν έμφυτο.

Όταν μεγάλωσαν αυτά τα κορίτσια αποφάσισαν να δημιουργήσουν συγκρότημα με αρχηγό τη "Βασίλισσα" τους την Beyonce,ονόματι Destiny's Child.
Η Βασίλισσα και τα τσουτσέκια της στο βιντεο κλιπ.Η Βασίλισσα
φοράει χαρακτηριστικό κίτρινο φόρεμα,λίγο σκισμένο γιατί είναι
και survivor.

Μια καλύτερη οπτική της Βασίλισσας,και του σκισμένου φορέματος
που κάνει φυσικά την διαφορά απο τα κόκκινα φορέματα που φοράνε
τα τσουτσέκια της Βασίλισσας.

Ένα εκ των τσουτσεκίων της Βασίλισσας-survivor.Επειδή ακριβώς
είναι survivor το φόρεμα είναι σκισμένο καθόλου επιτηδευμένα στο
σημείο που φαίνονται καλύτερα οι κοιλιακοί!

Τα τσουτσέκια της Βασίλισσας επιδίδονται κατα κόρον σε αυτό
που έχουν μάθει καλά: Τα back vocals!

Βρήκαν ρούχα σε μια σκηνή και τα φόρεσαν όπως όπως.Γιατί είπαμε
survivor αλλά μη το χέσουμε κιόλας!

Εδώ οι survivors επιδίδονται σε ψάρεμα και καλά!

Στο τέλος αφεντικά και δούλοι ίδια σκατά γινήκαν ούλοι και χορεύουν
και μαζί.Φυσικά όταν είσαι survivor αυτό που θες πρώτα να κάνεις
είναι να χορέψεις rnb μαζί με τυχαίους χορευτές που συναντάς!
Περιττό να προσθέσω οτι η Beyonce δεν άφησε και καμιά να τραγουδήσει.Τα τσουτσέκια μόνο back vocals και 20 δευτερόλεπτα η καθεμία στο τέλος για να κάνει -ανεπιτυχώς- το κομμάτι της!



Τα συμπεράσματα δικά σας!


Κάποια στιγμή τα τσουτσέκια δεν την πάλεψαν άλλο και έκαναν επανάσταση.Και καταλήξαμε με μια βασίλισσα χωρίς θρόνο!Απο τότε το κουράζει με δική της δισκογραφία.

Retard Alert-Μετά το επόμενο βίντεο προμηθευτείτε καπιλαρίν γιατί θα σας πέσουν τα μαλλιά!H Beyonce στο ρόλο της γκέτο-κάρμεν


Και το ονομάζει Hip-Hopera.Απο εκεί να καταλάβετε τι πλάσμα είναι!

Για να μην μακρηγορούμε φτάνουμε κατευθείαν στον δίσκο I am...Sasha Fierce.Εδώ η Βασίλισσα πρέπει να ανακτήσει την αυλή της.Οπότε έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα τραγούδι πασπαρτού  για όλες τις περιπτώσεις.Σεισμοί,λοιμοί,καταποντισμοί όλοι χωράνε στο τραγούδι της Βασίλισσας


1.Για τον Michael Jackson


2.Για την Αιτή
3.Για τους αρρώστους στο νοσοκομείο.


4.Για τα παιδιά με λευχαιμία.


Τόση φιλανθρωπία ούτε η πριγκήπισσα Νταιάνα(το έκανα και εγώ το μνημόσυνο όπως όλοι τις τελευταίες μέρες).

Η βασίλισσα είχε ξαναβρεί αυτό που έχασε:κοινωνικό πρόσωπο και μαύρα τσουτσέκια να την πλαισιώνουν.Αυτή τη φορά βέβαια το παράκανε γιατί προστέθηκε μια ντράμερ,μια μπασίστρια και δύο χοντρές να κάνουν back-alla gospel-vocals.


στο επόμενο ποστ:Γιατί η Lady Gaga είναι ο αντρας που ποτέ δεν θα γίνεις...

5 σχόλια:

  1. Ποιός,πότε και γιατί θεώρησε καλή ιδέα τα back-gospell-vocals; Και σε τι φταίω εγώ να ακούω bob ''το στόμα μου βαρέθηκε να τραγουδάει και ανέλαβε η μύτη'' dylan με μαύρες τσιρίδες από πίσω; Τελικά μήπως υπάρχει ένα καρτέλ χοντρών μαύρων τραγουδιστριών; Ποιά η σχέση της αηδιαστικής woopi goldberg με αυτό; Μήπως όσες μένουν εκτός καταντούν σαν την κοπέλα στο precious; Τα θέτω όλα αυτά προς προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζέ,δεν τραγουδούσε μόνο,έκλεβε κιόλας.Σαν όλα τα παιδιά της γειτονιάς της...

    Ναι,είναι όντως επιζών(έλεος η μετάφραση).Για τις άλλες δεν ξέρουμε.Γιατί τέτοια απαξίωση;
    Α!Επίσης,την άλλη με το μακρύ μαλλί(ονόματα δεν λέμε,υπόληψεις δεν θίγουμε),την έχεσε κανονικότατα ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης συνάμα.Συγκριτικά, είναι η μοναδική που τραγουδάει και παίζει λιγότερο.Τι σκατά;Το ίδιο όμορφη είναι.Μήπως επειδή δεν είναι i-κάτι;Αλλά,μετά από αυτό,δεν θα γίνει ποτέ-και ούτε πιστεύω να έγινε.

    Stewie, ένας να μένει από κάθε βίντεοκλιπ σε ξερονήσι,τσούπ! μαζεύτηκε το χορευτικό,που αγγίζει τα όρια του πλυθησμού της Κίνας.Σε λίγο θα χρειαστούμε και δεύτερο νησί για μελλοντικά γυρίσματα-και δεύτερη γη,έτσι όπως πάμε(<-- ένας αγανακτισμένος οικολόγος-and good).

    Ήδη έχω αναγούλες από το hiphopera, οπότε δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω.Το μόνο που θα αναφωνήσω είναι: "πάμπτωχη".

    Και η πάλε ποτέ Εμμανουέλα είχε ένα καλσόν πλύνε-βάλε τότε στην διαφήμηση που έκανε για ένα καλσόν που αδυνατίζει(αχ,πάρα πολύ ωραία),αλλά αυτήν δεν την λέμε τίποτα,διότι είναι η ιέρια του σοφτ πορνό μύγα μήσω.Ενώ το κοριτσάκι μας,η Βιγιονσέ μας,που μαζί μας κλαίει(;) για τα προβλήματα του κόσμου,σκεφτόμενη και τα δικά της(;;;).Αλλά πάντοτε έτσι ήσασταν.Κακοί άνθρωποι.
    Παρόλα αυτά,μου άρεσε η εκδοχή με την κιθάρα και την α λα τριήμερη-δευτέρας-λυκείου-στην-Αλεξανδρούπολη-νύχτα-στην-παραλία-και-το-κρύο-να-ξυρίζει.Ειδικά των τριών κυριών...Συγγνώμη,λάθος.Έξι ήταν.

    ΥΓ1. Πότε ήταν το μνημόσυνο της συγχωρεμένης;Πάλι το έχασα;Έχασα τον γάμο του γιού της,το μνημόσυνό της...Τι άλλο θα μου έρθει;;;

    ΥΓ2. Ποτέ δεν θα γίνεις ο άντρας που είναι η μητέρα σου-κάτι που το πέτυχε ο Lady Gaga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα!!! Είναι να μην σου κολλήσει η μανία με κάποιον...ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια!
    εισαι κυριολεκτικα ψυχαναγκαστικος οπως εγω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή