Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κραξο-ποστ

Γιατί και οι καλύτεροι άνθρωποι έχουμε τις κακές μας...μονίμως...

Commercial Break-Κοκα κόλα το καλύτερο απορρυπαντικό για το πουρί της τουαλέτας.Τόσο αποτελεσματικό που καταστρέφει ακόμα και ανθρώπινα δόντια!

Θέλω να κράξω.Καταρχήν το πληκτρολόγιο μου που όποτε θέλω να γράψει ελληνικά γράφει αγγλικά λες και το κάνει επιτηδες την στιγμή που είμαι νευριασμένος.Σαν εκείνες τις γκόμενες που βλέπουν τους γκόμενους τους σκεπτικούς,και ρίχνουν και άλλο λάδι στη φωτιά με τις ανασφάλειές τους.

Εσένα τη μαλάκω που μου έχεις γαμήσει το τσατ μποξ.Εδώ είναι σοβαρό μπλογκ κυρία μου!!

Την κακομοιριασμένη ζωή στην επαρχία(αυτό έχει πολλά σκέλη).
-Τον κακομοιριασμένο κότσο που έχουν όλες οι παντρεμένες στην επαρχία γιατί μετά τον γάμο ξεχάσαν τι σημαίνει περιποίηση,ενώ απο την άλλη ως περιποίηση θεωρούν το κούρεμα που τους κάνει άλλη θεία που σπούδασε σε τοπικό ΙΕΚ.
-Που το πιο πολιτισμικό στοιχείο είναι το φεστιβάλ της ΚΝΕ.
-Την θρησκοληψεία.Γιατί πρέπει να τρέχεις το παιδί σου 100 χιλιόμετρα απο την πόλη σου μωρή μαλακισμένη για να το βαφτίσεις Ευφραίμ?Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και που έκανες τόσο κόσμο να έρθει και να κάψει βενζίνες για τα βίτσια σου,και στο έγκλημα που έκανες στο παιδί.Ελπίζω να σε μισήσει όταν μεγαλώσει.Μπράβο θα πας στον παράδεισο,αφού πρώτα θα γίνεις αντιπαθητική ανοργασμικιά που το πιο κίνκυ σου είναι το ιεραποστολικό!!

Θα σκεφτώ και άλλα για το πάνω θέμα γιατί αυτά ήταν πρόχειρα.

Α συνεχίζουμε.
Την καθηγήτρια στις εξετάσεις που έμοιαζε σαν Αμερικάνα θεία ακτιβίστρια ενάντια των αμβλώσεων.Άλλη παραλλαγή είναι Αμερικάνα θρησκόληπτη θεία ακτιβίστρια οικολόγα απο αυτές που  παθαίνουν πολλαπλούς οργασμούς όταν βοηθάνε ζωάκια αλλά μισούν τους ανθρώπους.

Τους κολλημένους αριστερούς με την λευτεριά στους σύντροφους στην Παλαιστίνη.Άντε σας εύχομαι και σας να αποκτήσετε το νέο νυστέρι κλειτεριδεκτομής με εργονομική λαβή,(δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο πέος.ειδικά σχεδιασμένο για να κόψετε την γυναικεία απόλαυση που είναι τόσο άχρηστη)άντε και χέρι χέρι με τους συντρόφους.Παπάρα!Και εγώ στην ίδια παραταξη είμουν και τις ίδιες μαλακίες έλεγα,που θα μου πεις για την Παλαιστίνη λες και είμαι πρωτοετό υπο κατήχηση!

Ευγενία τώρα που έγραψα ποστ ελπίζω να το βουλώσεις για λίγο διάστημα γιατί εχω και εξεταστική δεν είμαι αργόσχολος σαν και σένα!


Και για να αποφορτίσω λιγάκι να και το καινούργιο μου κόλλημα!!

3 σχόλια:

  1. "Την καθηγήτρια στις εξετάσεις που έμοιαζε σαν Αμερικάνα θεία ακτιβίστρια ενάντια των αμβλώσεων.Άλλη παραλλαγή είναι Αμερικάνα θρησκόληπτη θεία ακτιβίστρια οικολόγα απο αυτές που παθαίνουν πολλαπλούς οργασμούς όταν βοηθάνε ζωάκια αλλά μισούν τους ανθρώπους."    E P I C

    ΑπάντησηΔιαγραφή