Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

οκ Μπαρ

Τελείωσε το τρέξιμο,τελείωσαν οι υποχρεώσεις και μόλις λες θα καθίσω 5 μέρες να πάρω ανάσα και να συνεχίσω πάλι το Γολγοθά της ζωής (μουσική υπόκρουση βιολάκια),σου έρχεται το καρμικό χαστούκι και σου λέει "μαλάκα πουτάνας γιε πάρε και μια ίωση".Και έρχονται όλοι και σου λένε "θα περάσει"(ναι δεν το ήξερα εσένα περίμενα να μας το πεις),"όλοι έτσι άρρωστοι είναι δεν είσαι και ο πρώτος"(ευχαριστώ με κάνεις να αισθάνομαι καλύτερα,πολύ παρηγορητικό το να υποβαθμίζεις την αρρώστια μου και την μοναδικότητα μου).Πραγματικά θα κάνατε καριέρα σαν cheerleeders σε επαρχιακό κολέγιο στις νότιες πολιτείες της Αμερικής,αφού σας πηδούσε το δημοφιλές αγόρι που θα γινόταν διάσημος παίκτης ποδοσφαίρου(αμερικάνικου φυσικά) αλλά εξαιτίας ενός ατυχήματος καταστράφηκε νωρίς η καριέρα του,και θα αναγκαστεί να παντρευτεί μια άσχημη χοντρή υπάλληλο στο επίσης επαρχιακό σούπερ μάρκετ.
Το χάσαμε έ?Τι έγραψα μόλις τώρα.Υπάρχει κόσμος που το διαβάζει αυτό έστω και απο λάθος και δεν τυφλώνεται?

Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσουμε το κεφάλαιο Ράδιο Αρβύλα..Επειδή πολύ τα έχω πάρει με αυτήν την εκπομπή και κάπου θέλω να ξεσπάσω ρε αδερφέ.
Θα το κάνω και λίγο "Friends" (θα το πιάσω αυτό άλλη φορά στο στόμα μου) φάση.Ξέρετε,αυτό το απαίσιο ηχογραφημένο γέλιο που μπαίνει ανάμεσα στο αστεία και σε ψυχαναγκάζει να γελάς.Και εγώ δη ψυχαναγκαστικός αναγκάζομαι να γελάω και το μισώ πολύ.Και όταν αποφασίζεις να μην γελάσεις νοιώθεις και ηλίθιος.Αλλά τέλος πάντων πάλι το χάσαμε και ξεφύγαμε απο το ράδιο αρβύλα.

Τέσσερις μεσήλικες,που αποφάσισαν μετά τον επαναστάτη Λαζόπουλο(ηχογραφημένο γέλιο που απο δω και στο εξής θα το αποκαλούμε η.γ.)να χτυπήσουν το σύστημα-η.γ.-,με χιούμορ-η.γ.-με σάτιρα χωρίς όρια-η.γ.-για κάτι πορνοστάρ που μάλλον καλό τους έκανε στην καριέρα τους παρά κακό.
Πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά ο Αντώνης Κανάκης,το καινούργιο παιδί του λαού με τρέντι απόχρωση,και εναλλακτικές μουσικές,για να δείξει άλλωστε πόσο ψαγμένος είναι,ο Σερβετάς που ίσως σώζει κάπως την κατάσταση,χωρίς να είναι πανάκεια,και οι υπόλοιποι δύο που ακόμα και να ήθελαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους δεν μπορούσαν εκτός αν το επέτρεπε ο βασιλιάς της εκπομπής-γαμιάς της γειτονιάς και βορειας Ελλάδας μη σου πω.

Λόγοι που μισούμε τον Κανάκη και κατ'επέκταση τους Ράδιο Αρβύλα:
-Το οτι διακόπτει τους πάντες για να πει την παπαριά του
-Τα βιντεάκια-ιντερνετ που παραπέμπουν σε παιδάκι που μολις ανακύλυψε την google και ψαχνει να βρει οποιαδήποτε βλακεία
-Τα βιντεάκια-ιντερνετ για να βγαίνει η βυζαρού και να παίρνουν μάτι οι λιγούρηδες


-Τις μουσικές επιλογές του Αντώνη Κανάκη που προωθεί ενίοτε ψώνια.
Πάντως πραγματικά ρε Κανάκη η μόνη φορά που το χάρηκα ήταν τοτε που το απίστευτο ψώνιο σου,υπερκάλυψε το ψώνιο τις δεσποινίδος που απο την μούρη της και μόνο φάνηκε πόσο την πείραξε.Μπράβο.Ευτυχώς που είσαι τόσο μαλάκας και έκανες την μαλακισμένη να ξινίσει!!

-Αλλά περισσότερο τον μισούμε μετα απο αυτό το γλοιώδες :

Χωρίς να είμαι απόλυτα ενάντια στην φιλανθρωπία,δεν μπορεί ο Κανάκης να διαρρηγνύει τα ιμάτια του απέναντι στις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τον κερδοσκοπικό χαρακτήρα των εταιριών και ταυτόχρονα να βγάζει γελοίες διαφημίσεις ντεμέκ για φιλανθρωπικό σκοπό.Γιατί παρενέβης Κανάκη σε μέριμνα η οποία θα έπρεπε να είναι κρατική,και δεν παρανέβης εκεί? :

Εκεί μάλλον καιγόταν η επιχειρησούλα σου.

Το προβλημα είναι οτι αυτή η εκπομπή έχει μεγάλο κοινό και διαμορφώνει πρότυπα.Στείλτε το βίντεο σας μας έλεγε ο Κανάκης,και θα προβληθεί στο τρειλερ για αρβύλα.Αφού λοιπόν την έβγαλαν τζάμπα στο τρειλερ,τα βιντεάκια που είδαμε έμοιαζαν ανούσια,καφροπαρέες που έμοιαζαν σαν αυτούς τους τύπους που παρακολουθούν μαζί Jena Jameson και μαλακίζονται παρέα.Γιατί κατα βάθος παρόλη την προοδευτικότητα που θέλει να προβάλει ο Κανάκης,αυτά τα πρότυπα διαμορφώνει η εκπομπή του:την ανουσιότητα,την μαλακία,τον καφροχαβαλέ που στην κλίμακα Σεφερλή πιάνει αρνητικό και κατα βάθος τον ρατσισμό σε κάτι διαφορετικό,τόσο κεκαλυμμένα που δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Καλή επιτυχία στις εκπομπές Κανάκη.Το γάμησες όμως.

8 σχόλια:

  1. αγαπαμε κανακη - η.γ.
    η αληθεια ειναι οτι ειναι απ τα λιγα τοοοσο μεγαλα κωλοπαιδα της συμπρωτευουσας και οντως διαμορφωνει προτυπα...
    το ποσο δικτατοριλικι εχουν φαει οι εκαστοτε συνεργατες του, αυτο κανεις δεν βγαινει να το πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα αστεία του τα βρίσκω πολύ παρωχυμένα,ξεπερασμένα,άσε που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα κάποιον που να μην εγκρίνει(το είπα ευγενικά,δεν μπορείς να πεις)την κίνηση του "αγαπητού" να κάνει φιλανθρωπισμό.Νταξ,πρέπει να έχεις iq με αρνητικό πρόσιμο-αν και πάλι νομίζω ότι το καταλαβαίνει κάποιος εύκολα. Από που και ως που μου ξύπνησε ο βλάκας και έγινε φιλάνθρωπος;ΑΑααα!Τώρα κατάλαβα!Έπρεπε να μαζέψει χαρτζιλίκι για τα καλοκαιρινά του αποθέματα σε κόκα.Τόση Χαλκιδική θα πάει!Να μην έχει κάτι να απασχολήσει την μύτη του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα δεν την χρειάζεται την κόκα για να απασχολεί την μύτη του.Την απασχολεί με τα πολλά μουνιά που γλύφει.Ετσι λέει αυτός δηλαδή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άχου το μωρέ!Είναι και γαμίκουλας το ζώον!Και εμείς μαντάμ έχουμε πάρει,αλλά δεν κάνουμε και έτσι(τι θα πει το ραδιοτηλεοπτικό)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το εχει πει σε συνέντευξη οτι δεν υπάρχει γυναίκα που να την έχει θελήσει και να τον έχει απορρίψει.
    Τέσπα δεν θα μιλήσουμε για το τσουτσούνι του Κανάκη τώρα!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρόλα αυτά,προτιμώ τα αστεία που κάνουν οι φρικασέδες.Είναι πολύ πετυχημένα και είναι τα μοναδικά που βγάζουν γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή