Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Διασκευές και εκτελέσεις που κάνουν έμβρυα να τυλίγονται γύρω από τον ομφάλιο λώρο

Θα ξεκινήσουμε πρώτα με τα light για να μην μας πέσει βαρύ το μεσημεριανό ακόμα δεν το χωνέψαμε...

Η κυρία που αποφάσισε ανεπιτυχώς να δοκιμάσει και το υποκριτικό της ταλέντο,σου θυμίζει αυτές τις τύπισσες που θα έκαναν σεξ με τον παραγωγό για να παίξουν ένα ρολάκι,πράγμα που στην συγκεκριμένη σειρά δεν έχει υπόσταση,και σε κάνει να αναρωτιέσαι πως σκατά έπαιξε.Αποφάσισε λοιπόν να πει Αρλέτα όπως έκανε και στο πρόγραμμα της με τον Ρουβά μετά το "θέλεις η δεν θέλεις".Αλλά εντάξει μην κράζω άλλο.Η Βανδή είναι Βανδή και έχει άλλοθι σε αυτό που κάνει γιατί είναι ποπ-ο-σκυλού και μπορεί να κάνει οτι θέλει γιατί έτσι και αλλιώς κανείς δεν της δίνει σημασία.Και αυτοί που της δίνουν σημασία δεν τους δίνουμε εμείς σημασία οπότε και για αυτό δεν θα σχολίασω καν καρέ καρέ..


Από την άλλη αυτό αρχίζει και με προκαλεί λιγάκι...

Αρχίζει το κομμάτι με την αδιάφορη φωνή του, από πίσω υπόκρουση με πιτσικάτο.Στο 0:42 φορτσάρει λιγάκι για να ξυπνήσει το κοινό.Στο 0:48 σταματάει για να εκφράσει δραματικότητα,0:50 μπαίνει η γκαρίδα και προσπαθώ έντρομος δεξιά και αριστερά να βρω το χειριστήριο να το χαμηλώσω μην πάθει ξανά επεισόδιο ο καρδιακός παππούλης γείτονας.Εκτός από την γκαρίδα εμπεριέχονται ντραμς που θυμίζει κακή είσοδο της Πέγκυ Ζήνα στον Σκορπιό live.Το υπόλοιπο κομμάτι αμφιταλαντεύεται μεταξύ αδιαφορίας και δυσκοιλιότητας!Αναγκαστικά το άκουσα όλο για να μπορέσω να μεταφέρω την εμπειρία μου εδώ πέρα.Δεν σας συνιστώ το ίδιο.Άντε ένα λεπτό.Παραπάνω από το προβλεπόμενο όριο μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα τετάνου και επιληψίας μαζί.


Σε αυτή την περίπτωση ενώ άλλοι θα περίμεναν να την βάλω τελευταία στο κράξιμο,βρέθηκε κάτι άλλο που είναι πολύ χειρότερο από το έκτρωμα που πρόκειται να σχολιάσω τώρα.

Η Τσαλιγοπούλου σαν "φτασμένη ντίβα" του ελληνικού πενταγράμμου(του μασονικού φυσικά γιατί του μουσικού είναι εντελώς απίθανο να το κατακτήσει)επιδεικνύει τις δυνατότητες της σαν perfomer με την θεατρικότητα που (δεν) την διακατέχει,μέχρι να φτάσει δραματικά στο σκαλί δίπλα στον ακορντεονίστα και να αρχίσει να τραγουδά.Ευτυχώς λόγω της ερασιτεχνίλας του βίντεο τραγουδάει το κοινό και σώζεται κάπως η κατάσταση..
σημ: Μου άρεσε ένα σχόλιο στο youtube κάποιου (αδικαιολόγητα) φαν της,που για να κρούσει επιχείρημα κάποιων (δικαιολογημένα) αντι-φαν είπε : "Δεν ξέρετε από μουσική ρε!Η Τσαλιγοπούλου έχει τέτοιες σπουδές που πιάνει μόρια". Ο δικός μου σχολιασμός --> το ξέρουμε αγαπητέ φίλε ότι πιάνει μόρια,για αυτό έκανε καριέρα!

Αυτό σίγουρα είναι χειρότερο απο την Τσαλιγοπούλου αλλά και πάλι δεν είναι το τοπ χειρότερο.Αναρωτιέται ο απλός ο νούς τι μπορεί πια να είναι τόσο χάλια που να είναι χειρότερο και απο της Μόνικα.

Μπορεί να αντιπαθώ βαθύτατα το ψωνισμένο κοριτσάκι όμως δεν θα την βάλω στο τοπ μόνο επειδή την αντιπαθώ.Θα έχει την τιμητική της άλλη μέρα.Για την ώρα μπαίνει σε αυτή τη θέση στο τοπ αθλιότητας γιατί διασκεύασε Κωνσταντίνο Βήτα.Άκουσε κοπελίτσα μου.Δεν θα κρίνω την φάλτσα φωνή σου και την δήθεν προφορά που σε καθιστούν πιο γελοία.Ούτε για την επιλογή σου να διασκευάσεις Κ.Βήτα,το έχουν κάνει και άλλοι.Απλά κουκλίτσα μου (λέμε τώρα) όταν διασκευάζεις Κ.Βήτα μην το κάνεις με άρυθμο γρατζούνισμα κιθαρίτσας unpluged,σαν να παίζεις σε παρωχημένο εντεχνάδικο της Θεσσαλονίκης!!



Και ήρθε η στιγμή του απόλυτου κραξίματος.
Εισχωρώ στην διασταση του μένους και της μισανθρωπιάς όπου κανένα έλεος δεν έχει θέση.
Το δέχομαι...Η κοπελίτσα συναγωνίζεται σε ελαφρομυαλιά την κοπελίτσα απο πάνω.Μικρές είναι,θα μου πεις.Ναι ρε κοπελιά αλλά η άλλη πάνω τραγούδησε Κ.Βήτα.Εσύ το γάμησες και ψόφησε!

Το κοριτσάκι έπιασε Χατζιδάκι.Ας πούμε οτι το τραγούδι αυτό είναι ένας πανάκριβος πίνακας,και το μικρόφωνο είναι μαχαίρι.Θα αφήνατε στο ίδιο δωμάτιο το παιδί σας με ένα μαχαίρι και δίπλα τον πίνακα?Ε αυτή γιατί την αφήσανε?Μπορεί φάλτσα να μην κάνει,και επιφανειακά να την αντέχει κάποιος,σε αντίθεση με την Μόνικα που πρέπει να πάρεις πρώτα την δόση απο την πρέζα σου για να την ακούσεις..Αν όμως την ακούσεις πιο προσεκτικά κατακρεουργεί ένα πάρα πολύ όμορφο κομμάτι.Πως?Με νάζι το οποίο κάνει ακόμα και την Καλομοίρα να παθαίνει σύνδρομο γλυκαναλατίασης,και γιαλαντζί θεατρικότητα,παίζοντας κρυφτούλι πέρα δώθε με τις κάμερες λες και πρωταγωνιστεί σε παλιά ελληνική ταινία που μια βλαχοπούλα κάνει νάζια,σκέρτσα και κρυφτούλια απο τον αγαπητικό της τον τσέλιγκα!!
Νατασούλα γλυκιά μου ωραία φωνή έχεις,μη μας κάνεις να σε μισήσουμε ενώ μπορούμε να σε αγαπήσουμε.Το κράξιμο πάντως το άξιζες!

4 σχόλια:

  1. απαιτώ εκτενεστερο κραξιμο ελενης τσαλιγοπουλου....θα καταϋποχρεωνες την θαυμαστρια σου στο κραξιμο.πλιζ ενα αφιερωμα μετα της μονικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχος. Και εμβαθυνες, και εμπεριστατωσες και ολα.
    Αλλα το πιτσικατο ηταν ασχετο, γελοιε, επιδεικτικε , κατα φαντασιαν μουζικαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @tsouska δεν μπορώ να ασχολούμαι με την Τσαλιγοπούλου μόνο όταν βρίσκω βιντεάκι που με προκαλεί :P

    @Βάγκο το πιτσικάτο δεν ήταν άσχετο εκτός αν ήταν χάλια το πιάνο.Ο κατα φαντασίαν μουζικάντης εσύ είσαι και καλύπτεις την ανεπάρκεια σου με την επίθεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή