Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Άγχος και κακό...

Μετα απο ένα κραξοποστ(τι λέξη και αυτή Θέ μου)αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας και την ανασφάλεια μου.

Να σημειωθεί οτι ουδέποτε είχα πρόβλημα με τα γενέθλια μου.Φέτος όμως είναι η πρώτη φορά που αγχώθηκα γιατί συνειδητοποίησα οτι φτάνω κοντά στα -άντα.Με μικρά βήματα αλλά σταθερά.Συνεχίζοντας με μικρά μικρά βήματα καταλήγεις κάποια στιγμή εδω πέρα :
Και να φανταστείς οτι η γιαγιαδίτσα είναι η καλύτερη των περιπτώσεων.Χώσε μέσα καρκίνους,απο μεταλλαγμένα,απο φυτοφάρμακα Θήβας,απο τσιγάρα και καταχρήσεις,απο κινητά τηλέφωνα,απο καυσαέριο,από wi-fi,απο καλώδια της ΔΕΗ,απο μολυσμένο νερό,και πολλά ακόμα που μου ξεφεύγουν.

Αποφασισμένος να μάθω την αλήθεια για την άποψη που έχουν οι άνθρωποι για τα γενέθλια ξαμολύθηκα στους δρόμους ψάχνωντας απαντήσεις.
Έρευνα:Περιοχή 1:The Mall:
Ηλικίες:18-20(σκατά να φάτε)24-26(που δεν έχουν προφανώς συνειδητοποιήσει την ηλικία τους,ή την έχουν συνειδητοποιήσει και είναι τόσο λούζερς που διασκεδάζουν στο μολ.)
Target group:πιτσιρίκια στην πρώτη καύλα τους και άτομα απο άλλη πόλη που δεν ψάχνουν ένα καλύτερο μέρος να βγουν έξω και πάνε στα στανταράκια.(βασικά το πιο κουλό το άκουσα απο φίλη που πήγε για φαγητό στο μολ λες και σώθηκαν τα μαγαζιά στην Αθήνα)
Ερωτηθέντες περί των γενεθλίων τους το 50% δίστασε να απαντήσει το υπόλοιπο 50% έπεσε απο την γεφυρούλα μόλις κατάλαβαν τι ερωτήθηκαν.


Περιοχή 2 : Βαλαωρίτου,Συγγρού Θεσσαλονίκη.
Ηλικίες 22-24 γιατί κανείς δεν δηλώνει την πραγματική του ηλικία.
Target group:Γκόμενες που φοράνε ασορτί σταράκι με ταγάρι,και εναλλακτικοί τύποι που είναι τόσο gay αλλά πηγαίνουν με τα πάντα λόγω τρεντ.
Μόλις τους ρώτησα το 20% μου απάντησε αβίαστα την ψεύτικη ηλικία που δηλώνει,το 40% έβαλε Μόνικα με σκοπό να αυτοκτονήσει,και το υπόλοιπο 40% έφυγαν τρέχοντας με προορισμό το κέντρο της Άντζελας Δημητρίου για να αποφύγουν την ερώτηση.


Τύφλα να έχουν τα οδοιπορικά της Μάγιας Τσόκλη!!!!

Κανείς όμως δεν με βοήθησε με το πρόβλημα μου.Απαντήσεις δεν βρήκα.Και την παράλλη βδομάδα έχω γενέθλια,και είμαι στην φάση χωρίς πτυχίο,χωρίς δουλειά,χωρίς λεφτά.Χριστέ μου τι να κάνω,να πανικοβληθώ?

Αυτά για σήμερα.Αν περιμένατε πολύ κράξιμο σας καλόμαθα.Ζωάδια!!!!

8 σχόλια:

  1. Εαν πανικοβληθείς εσύ που κοντεύεις τα πρώτα -αντα, τι να πω εγώ που κοντεύω τα δεύτερα; Και μη πεις να πάω να φουντάρω...Θα σου δαγκώσω το αυτί!

    Καλησπέρα πέρα για πέρα! (χαζό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλά δεν τα κοντεύω ακόμα,τα 24 θα κλείσω μην με αγχώνεις και άλλο.Απλά ήταν πρώτη φορά που είχα κρίση ηλικίας,ενώ συνήθως είμαι κουλ και άνετος.Συνειδητοποιώ όμως οτι δεν μπορώ πια να κάνω τις ίδιες μαλακίες που έκανα τότε...

    Επίσης για να πω για τα άντα,μια χαρά είναι τα άντα.Θα προτιμούσα να είμουν ένας 30 something γοητευτικός άνδρας που μόλις άρχισαν να ασπρίζουν κάποιες τρίχες.Άσε την σεξουαλική ωριμότητα.Τώρα είμαι στην πιο άχαρη ηλικία,ούτε σαν φοιτητής μπορώ να συμπεριφέρομαι ούτε σαν ώριμος άντρας.

    Τεσπα κακόμοιρο μου έφαγες όλη την ανασφαλίλα μου στην μάπα.Μεταξύ μας γυρεύοντας πήγαινες :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας χέζεις κι εσύ κι ο γρύλος σου; Από τα 24 έχεις ανησυχίες; Έλεος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη γινεσαι μαλακας ρε, εγω παθαινω κρισεις απ τα 23 κ τα κλεινω ολα κ 7 μηνες νωριτερα απο σενα......τι να κανω δλδ στα 25??? γκρινιαρη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα 25 ειναι και το 1/4 του αιώνα ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. exeis k pali dikio!!!
    exw ena tsimphma sthn kardia kathe fora pou skeftomai to anathematismeno 24 (k akoma pio polu to sixameno 25!!!)apo th mia einai h hlikia stathmos opou oloi thewroun oti prepei na exeis ptuxio k mia statherh douleia, ena plousio gomeno k sxedia gia gamous k paidia!

    apo thn allh egw molis ta eftiaxa me ena 18xrono pou einai mallon pio wrimos k apo mena, twra xekinaw na katalavainw thn anatomia, ptuxio de tha parw prin to telos tou 2011, kai epipleon skeftomai gamous k paidia k vgazw fluktaines!!!!

    ti tha kanw panagia mou (xax, asteiaki)??? tha petaxw ta agaphmena mou papoutsia se mia valitsa k tha paw iapwnia mhpws glitwsw :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @τραγάνισε το το πιπίνι,πιπινοτραγανίστρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή