Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πικραγγουριά

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος απο την φιληνάδα ραπανάκι που θα κάνει και αυτή την ανάρτηση όπως και όλες τις άλλες scan για ορθογραφικά λάθη.Φήμες λένε οτι θα πουλήσουν τον φημισμένο συνδετήρα της microsoft και θα προσλάβουν το ραπανάκι στην θέση του.

Κατα πρώτον θέλω να δηλώσω οτι απεχθάνομαι όσους δεν παίρνουν τηλέφωνο απο τις 12 τα μεσάνυχτα για να ευχηθούν σε κάποιον για τα γενέθλια του-απο άποψη-,ή αυτούς που σχολιάζουν αυτούς που κάνουν αυτό το πράγμα.Οκ το ξέρουμε.Δεν γεννήθηκε ο άλλος 12 η ώρα.Γεννήθηκε πιο μετά.Ε και.Το θέμα είναι να δείξεις σε κάποιον οτι τον σκέφτεσαι,οτι σκέφτεσαι πότε θα περάσει η ώρα να μπει η επόμενη μέρα,ωστε να του ευχηθείς.Τα άλλα όλα μου κάνουν δήθεν άνεση και μαλακία στον εγκέφαλο.

Επειδή στο προηγούμενο ποστ είδα πολλά κακεντρεχή σχόλια αποφάσισα να εμφανίσω τον πραγματικό τρομακτικό εαυτό μου.
ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ
.....

.....

.....


ΑΥΤΗ!

Όνομα : Ντόρα
Επάγγελμα : Εξερευνήτρια
Χόμπυ : Αρχιδοπρήχτρα!

Ένα φανταστικό πλάσμα που η ύπαρξη του οφείλεται σε ένα σατανικό μυαλό που προσβάλλει την νοημοσύνη των ανθρώπων.Περνάει απο ποτάμια,βράχους,κροκοδειλολίμνες αναφέροντας το ταυτόχρονα πολλές φορές.Κάθε επεισόδιο είναι σαν καλοκαιρινή επανάληψη του ρετιρέ.Έχει και πολλές ομοιότητες όπως την ανοργασμική Ντόρα σε αντιπαράθεση με την ανοργασμική Κατερίνα Γιουλάκη στον ρόλο της ακόμα πιο ανοργασμικής Κατερίνα,αλλά και η αλεπού κλέφτης σε αντιπαράθεση με τον ρόλο του Θανάση ή Μπάμπη,αυτουνού του τύπου που το έπαιζε αραβωνιαστικός και έκλεβε.

Δεν ξέρουμε πολλά για την Ντόρα.Ξέρουμε οτι φοράει τα ίδια ρούχα που μετά απο τόσα ταξίδια έχουν κολλήσει πάνω της και έχουν πιάσει κόρα.Ακόμα και το φύλο της είναι τόσο απροσδιόριστο που δεν λέμε με σιγουριά οτι είναι κορίτσι.Όπως δεν ξέρουμε και για αυτόν.
Οχι δεν είναι ξάδερφος της Bjork.
Ξέρω οτι δεν είναι καλό,αλλά σήμερα πενθώ και δεν μπορώ να γράψω κάτι καλύτερο.

Επικήδειος: Τις στάχτες μου να τις βάλετε μέσα σε σακουλάκι του καφέ μιας καφετέριας.Μαζί μου να πάρω τουλάχιστον καμιά ντουζίνα ακόμα,μπας και γλυτώσει ο πλανήτης!
Το φέρετρο μου θέλω να είναι απο μπαμπού και να το φτιάξουν αποκλειστικά κινέζοι που δουλεύουν για μισο ευρώ την μέρα.Μην τους λυπάστε.Δεν έχουν ψυχή.
Για μαξιλάρι θέλω κανένα χοντρό,γιατί έχω παλινδρόμηση και δεν βολεύομαι
Βάλτε και κανένα psp μπας και ξυπνήσω και δεν έχω τι να κάνω.Να εγκαταστήστε και κανένα wi-fi spot κατα κει για να μπορώ να μπαίνω στα μπλογκς!

8 σχόλια:

  1. siga mh sou valw k sundromhtikh thleorash re! ai sta diala....pou pentheis!

    :P k oxi re...de tha sou steilw pote stis 12 to vradu giati egw de xairomai otan mou stelnoun munhmata tetoia wra! thn wra twn fantasmatwwwwwwn!!!

    xronia polla!k arga k vasanistika (to xerw oti eisai mazoxas)! :P k an de sou kanoun oi efxes epeidh de stis eipa se style staxtopouta (meta tis 12, ginetai 24) na tis kaneis mplastri! :P

    k perimenw na me pas gia poto otan kateveis kata dw...kanonise! filakia twra! (giati nai....exw periodo k eimai k polu kuklothumikh naoum!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ότι έχει το σύνδρομο "μαλλί playmobil" είναι εκνευριστικό (βλέπε Ντόρα και Νίκος Οικονομόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Γαμάει μου,διότι μπαίνω στην ηλικία που τα γκομενάκια αντι για την προσωπικότητα κοιτάνε κοινωνικό στάτους,αμάξι,Ε9 και εγώ δεν έχω τίποτα απο αυτά!!!! Αν και ειμαι αισιοδοξος απο προηγουμενο ποστ απο ενα δογμα που ανεφερα "Το μουνί της φτωχής θα δει χαιρι στο τέλος!)

    @Βαζω την βόλτα,βάζεις το κέρασμα? χαχαχαχα

    @Πασχαλίτσα ΤΙΜΩΡΕ,πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου,εκτός απο hilarious!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τρελάθηκα.Μπορείς και πολύ καλύτερα.Pas mal,pas mal...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωπα για να καταλάβω..γενέθλια παίζουν εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @trendynator δεν γράφω προς δική σου τέρψιν,δεν είμαι ο προσωπικός σου διασκεδαστής!ΞΕΚΩΛΟ!

    @Αμαλθεια γλυκειά μου ναι είχα γενέθλια αλλά ευτυχώς πέρασαν.Μια μέρα ήταν,πέρασε.Βέβαια το αφησε το στίγμα της,αλλά πέρασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α τότε Χρόνια σου Καλά!και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή