Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνικές Γραμματείες Πανεπιστημίων-Η μεγάλη Πληγή!

Ου μπλέξεις με γραμματεία.
Η άγραφη 11η εντολή που θα έγραφε ο Μωυσής εάν ζούσε στην Ελλάδα.
Γραμματείες.Πολλά μου έρχονται στο μυαλό όταν τις σκέφτομαι.Λέξεις και έννοιες όπως "ο εξαποδός, Βεελζεβούλ,γάγγραινα,σκύλα και Χάρυβδη,ενίοτε σκύλα σκέτο,Λάμια,κάργια,Βίκυ Καργιά,Ανοργάσμου με Αγαμήτου γωνία,φάε δαχτυλάκι-γιατί μόνο αυτό σε θέλει με τη φάτσα που έχεις μωρή-,"και άλλα πολλά που ήδη νύσταξα να τα πω όλα.
Το πιο εκνευριστικό είναι ότι όταν πας να τους κάνεις ερώτηση συμπεριφέρονται λες και τους τσίμπησες την αριστερή τους αιμορροΐδα!

Δεν θα γκρινιάξω όμως άλλο.Καλή η γκρίνια αλλά το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και η παπαδιά.Ειδικά αν δεν ρίχνει μετά καμιά χριστοπαναγία στο κρεβάτι.

Απορία ημέρας: Ξέρει κανείς την διαφορά της κατσίκας απο τη γίδα?Εγώ μέχρι προχτές νόμιζα οτι είναι το ίδιο ζώο.Δέχομαι να με κράξετε,αν έτσι επιβεβαιώσετε την εξυπνάδα σας και το μεγαλείο σας πατώντας πάνω στην άγνοια μου.

Τρέιλερ μελλοντικών ποστ:

-Καργιόλα καθηγήτρια πιάνου.Κομπλεξική και με άσχημους φίλους για να φαίνεται λιγότερο άσχημη.Μέτρια πιανίστρια,σε σημείο που εξουδετερώνει τον οπλισμό(τι τον χρειαζόμαστε άλλωστε?).Δύστροπη και πιο δυσκοίλια ακόμα και απο τις γραμματείες(και όμως γίνεται)

-Ηλίθιοι "προοδευτικοί" ακτιβιστές!


Αυτά για σήμερα,δεν πρέπει να πάθω και overdose,γιατί καραδοκεί η τενοντίτιδα!Παρεπιμπτόντως με την γκαντεμιά που με δέρνει παθαίνουν τα δάχτυλα μου αγκύλωση.Ξέρεις,αυτό που το μεσαίο δαχτυλάκι μένει στο ίδιο σημείο και δεν κουνιέται.


Υ.γ. Καθιερώθηκε ο αγαπημένος μου πορνοστάρ,στην συνείδηση μου!O τύπος απλά τα σπάει!

24 σχόλια:

  1. Εγω απλά από τα φαγητά ήξερα ότι είναι άλλο ζώο επειδή υπάρχει και η γίδα βραστή. Δεν έχω φάει ποτέ επειδή ακούγεται πολύ αηδιαστικό αλλά η μάνα μου συχνά την αναφέρει με αναπολιστικό τόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό ιδρύθηκαν τα κέντρα εξυπηρέτησης φοιτητών, βεβαίως-βεβαίως!

    ΥΓ: Κατσίκα και γίδα, το ίδιο πράγμα είναι. Συνηθίζεται (αν αναφερθούν και τα δύο στην ίδια πρόταση) να αναφέρεται το κατσίκα στη μικρότερη και το γίδα στη μεγαλύτερη ηλικιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ξέχασα να ρωτήσω! Το όνομα του ασχημούλη κυρίου στη φώτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Βαγγέλα δοκίμια είναι εδώ και πολύ καιρό αλλά είχες πούτσα στο μάτι και δεν το έβλεπες!

    @Γλυκέ μου κάθυ και εγώ όποτε ακούω γίδα βραστή,μου έρχεται στο μυαλό μία γίδα με τις τρίχες και την κοπριά να την βάζουν μέσα στο καυτό νερό και να την βράζουν ζωντανή,για αυτό μου φαίνεται αηδιαστικό.Αλλά αν προσέξεις όλα τα δίφθογγα γι,δα,βρα,στη είναι όλα κακόηχα.Ίσως απο εκεί πηγάζει η απέχθεια σου και μόνο στο άκουσμα.

    @Πως φαίνεται ο άνθρωπος απο χωριό :P
    Ραμον Νομαρ ο κύριος στη φώτο!Αν και είναι straight πορνό αλλά αξίζει να τον δεις για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όνομα αυτού διαβάζεται σαν το "νιψον ανομηματα μη μοναν όψιν"! Μαγκιά ο τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά προφανώς είναι "καλλιτεχνικό".άντε δες και πες εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαριέσαι μου φαίνεται. Περίμενα κάτι παραπάνω από ένα "δοκίμιο" για την κακία της γραμματείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι η κατσίκα είναι η μικρή γίδα, αλλά δεν παίρνω και όρκο να πω την αλήθεια!! Το παιδί φαίνεται για το μεγάλο...υποκριτικό του ταλέντο...το δίχως άλλο!! χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην μιλας για καθηγητες. που μου εβαλε μοναδα ο ΠΑΠΑΡΑΣ του ελεους επειδη ο διπλανος μου ο κουτσοασχετος αντεγραψε απο μενα και την οληρωσα και γω. μαθημα του 4ου εξαμηνου ρε πουστη και βλεπεις οτι ειμαι 8ο, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ? στ αρχιδια σου ? γ αυτο δεν την βλεπεις ? αι σιχτιρ....και μη ναρχισω καν για τις γραμματειες. θα παθω νευρικο κλονισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Stewie η κακία της γραμματείας είναι το κρυφό υποχρεωτικό μάθημα για την λήψη πτυχίου. Στην μετά πτυχίου εποχή πας πάλι προετοιμασμένος για το χειρότερο αλλά παραδόξως στάζει μέλι το στόμα τους. (όχι, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους καθηγητές...)
    Γίδα είναι η γριά κατσίκα (αχ γίδα βραστή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγώ είχα μια καλή κυριούλα στη γραμματεία..βέβαια ήμουνα κι εγώ κοριτσάκι για φίλημα. με το σεις και με το σας, με τα συγγνώμη αν ενοχλώ,με τα εαν μπορείτε κυρία μου θα με υποχρεώσετε,με τα μαντάμ έρχομαι απο μακριά,είμαι βλαχάκι δεν ξέρω πως γίνονται αυτά κλπ κλπ....

    ...δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο!
    (χα νευρίασες κι αλλο τώρα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εμάς η γραμματεία μας πάλι στην σχολή είναι μια χαρά, εκτός ίσως από έναν που είναι κρυφός...παίκτης CityVille χαχαχα. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα. Βy the way είμαστε γειτονάκια όπως βλέπω τον χάρτη δεξιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οχι βρε ανοητε μαχλεριτο, οποιος μπαινει δειχνει την περιοχη του. εμενα θεσσαλονικη δειχνει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γενικα οι γραμματειες εχουν θεμα σαυτη τη χωρα
    ωραιος ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Νικόλαε αν βαριέσαι να διαβάσεις δεν είσαι και υποχρεωμένος ξέρεις!

    @Ζερο ΠΟιντ : δεν θέλω ανάλυση κατσικογίδας απο αθηναίο θέλω απο κάποιον που έχει δει απο κοντά! :P

    @βασίλη δεν γίνεται να αντέγραψε όπως να ναι απο σένα και να έκοψε εσένα αντι για τον αντιγραφέα!κάτι έχεις κάνει.Μάλλον τα πολλά ορθογραφικά σου!

    @Πασχαλίτσα Τιμωρέ αν είναι ήταν έτσι όλοι οι φοιτητές έχουν κάνει και μια κρυφή διπλωματική σχετικά με το θέμα της γραμματείας!

    @Αμάλθια εγώω καράβλαχο το έπαιζα έπειτα απο προτροπή σου όμως δεν έπιασε ούτε αυτό.Το ξύσιμο τους έχει φτάσει μέχρι μήτρα.

    @Μάλερ είσαι ο πρωτος που ψαρώνει και είμαι πολύ χαρούμενος που έπιασε τόπο!Καλωσήρθες

    @Άσωτε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν θέμα σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμφισβητείς δηλαδή την εγκυκλοπαιδική μου μόρφωση; Χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι λες βρε σκορδομπιχτε που θα μιλησεις για τα ορθογραφικα μου ... παιδι της θεωρητικης !!! εχεις εναν μοναδικο τροπο να με εξοργιζεις αχαχαχαχαχ
    και αυτον τον εκοψε ανοητε . και μου το ειπε κιολας ... ανοητε...τουρμπο μ εκανες ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ζερό την εγκυκλοπαιδική σου όχι,είμαι σίγουρος οτι έχεις διαβάσει όλο τον "Κόσμο των ζώων" :P

    @Βασιλάκο δεν καταλαβαίνω την πηγή της έκρηξης σου.Πάντως μπορώ να σου προτείνω ένα online διορθωτή για παν ενδεχόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από την καλή και την ανάποδη μη σου πω...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. hahahaaaahahahhahahaahaaaaha τολμας να μου απαντας με την ατακα της θεας ?????????? τι θρασος παναγια μου !!!!!! ποσο θελω να σε δειρω να ξερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τς τς τς μεγάλα πάθη!

    πάντως αφού γελάς το βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή