Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτευουσιάνικος αέρας.Μιας και ξεφορτώθηκα επιτέλους την κατσικίλα και την χωριατιλα της επαρχίας,ήρθα να ζήσω το Athenian Dream.Για την ώρα το μόνο που ζω είναι ένα κρεβάτι ή καναπές ανάλογα με τα κέφια και τον έρωτα μου.Μην φρικάρετε αναγνώστες μου.Ακόμα και ο Βεελζεβούλ ερωτεύεται ενίοτε.

Στην Αθήνα λοιπόν έχουν αρχίσει οι συνειδητοποιήσεις μία μία
Η πρώτη είναι οτι η αγάπη μου για την ταινία The Piano σταμάτησε μετά απο αυτό:
Κοιτάξτε λίγο το κοριτσάκι καλά.Κοιτάξτε το καλύτερα.Και ναι είναι η σιχαμένη γλίτσα ονόματι Αννα Πάκουιν που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.



Εκτιμούσα επίσης τον Κωστή Μαραβέγια
μέχρι που έμαθα οτι συνεργάστηκε με την Μόνικα.Αλλά όχι μόνο συνεργάστηκαν αλλά την πηδάει κιόλας(αυτό δεν το έμαθα κουτσομπολιό είναι,όμως εγώ πιστεύω οτι όλα τα κουτσομπολιά έχουν βάση).Οκ φίλε.Κάνεις κάτι εναλλακτικές μαλακιούλες με ακκορντεόν,οκ μαζί σου μικρός είσαι πειραματίζεσαι στη μουσική,και σιγά σιγά αποκτάς άποψη και γούστο.Αλλά με την Μόνικα είσαι η ζωντανή απόδειξη οτι δεν θα αποκτήσεις ποτέ γούστο,ούτε στη μουσική ούτε στις γυναίκες.



A..To papa george's στην Δάφνη το ξέρετε?Απο τις λίγες φορές που πήγα εκεί πέτυχα live προσλήψεις προσωπικού.Είχε που λέτε τις γκομενες στα τραπέζια και έγραφαν κάτι σαν διαγώνισμα.Τεστ iq ήταν θαρρώ.Στη συνέχεια ο υπολογιστής τα διόρθωνε και αυτή με το χαμηλότερο iq έπαιρνε την δουλειά.Σύντομα με φωτογραφικό υλικό.


Αυτές τις μέρες άκουγα και τρίτο πρόγραμμα.Είναι το καλύτερο φάρμακο για τις αυπνίες.Όχι βέβαια για την μουσική που τις περισσότερες φορές είναι υπέροχη.Στο τρίτο πρόγραμμα μπορεί να μην τους κάνουν τεστ iq αλλά ζητάνε σαν συνέντευξη βεβαίωση αναπηρίας και ιατρικό φάκελο για να δουν εαν ο υποψήφιος για τη δουλειά έχει περάσει εγκεφαλικό.Στην συνέχεια αυτοί που μιλάνε αργά και σαν αυτιστικοί είναι οι τυχεροί που θα μπορεσουν να βουτηχτούν μέσα στην πχιότητα!


Δεν εχω πολλά να πω ακόμα αρχή είναι.Ήθελα όμως να μεταφέρω την οπτική μου γωνίας της πόλης.Είμαι σίγουρος οτι θα δω πολλά καλά πράγματα,τα οποία φυσικά δεν θα μεταφέρω,γιατί τα φρου φρου και τα λουλούδια είναι βαρετά.
 Όπως βαρέθηκα και τώρα.πάω για ύπνο

υ.γ.: Οι αθηναίοι μπλογκερ πρέπει να είναι πολύ κατεστραμμένοι και αργόσχολοι.Εδώ δεν βρήκα χρόνο για το facebook πόσο μάλλον να γράψω και ποστ.(εντάξει η αλήθεια είναι οτι εκόψα λίγο απο τον ύπνο)

11 σχόλια:

  1. 1. LOL. Η Άννα Πάκουιν το κοριτσάκι στο Πιάνο; Δικαιολογημένο το σοκ σου.

    2. Μαραβέγιας: πλάκα είχε στην αρχή, μετά τον βαρέθηκα. Αν μπαίνει κι η Μόνικα στη μέση, :(((

    3. Το Τρίτο είναι ή του ύψους ή του βάθους. Καλή μουσική, αλλά πολλοί από τους παραγωγούς δεν είναι κατάλληλοι για ραδιόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθήνεαν και εσύ το σαββατοκύριακο; Μια από τα ίδια και εδώ...
    βέβαια, δεν είχα την εκπληκτική ευκαιρία να δω και γω live πρόσληψη αλλά έζησα και γω διάφορες κουλές καταστάσεις.
    Δε σε κάνει να βαριέσαι ρε συ αυτή η πόλη, γι αυτό δεν υπήρχε και χρόνος για μπλογκινγκ.
    Με το που γυρίσαμε στις επαρχίες, κατευθείαν πληκτρολόγιο και οίστρος. :)
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αρχή ακόμη βρε. Μόλις συνηθίσεις στους χρόνους με τους οποίους λειτουργεί η πόλη, όλα θα τα προλαβαίνεις. Και μπούκι και μπλόγκιν και όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά το έκανες το απονενοημένο ε? Σιδεροκέφαλος αγορίνα μου! Καλή διαμονή, καλή προσαρμογή αλλά το μυαλό σου να είναι πάντα στο Βορρά ε?

    Καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σήμερα διάβασα ότι η Πακουήν πήρε όσκαρ για το Piano και αναρωτιόμουν πως γίνεται αυτό. Τελικά ήταν παιδάκι ακόμα, πριν φυτρώσουν τα κεντρικά δόντια.
    Μετράω μέρες μέχρι να αρχίσεις να γαμοσταυρίζεις και την Αθήνα.
    Καλή τύχη στο μπουρδελάκι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου, αν ξημεροβραδιάζεστε στα μπαρς και τα ξενυχτάδικα, σαφώς και δεν θα μου βρίσκετε χρόνο. Αμέσως να μας την πείτε εσείς οι Επαρχιώτες Bloggers. Φτου σας!

    :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λύσσα με την Πάκουιν. Το Πιάνο είναι Η ταινία και οτιδήποτε υποννοεί την ποιότητά της καταρρίπτεται.
    Αφού δε βρίσκεις χρόνο, μη μου ξαναπείς γιατί δεν προλαβαίνω να σε βλέπω κάθε 2 μέρες αφού δεν δουλεύω και νιανιανια. Βλάχο. Εκλιματίσου και τα λέμε. Που μου ξόδεψες μια περιουσία στο ΠαπαΖορζ, επειδή δεν έχεις ξαναδει καφετέρια μούλτι κούλτι.
    Του 3ου οι παραγωγοί είναι για τους λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Dimitri υπάρχουν και χειρότερα.Εδώ θεωρείς την Πάκουιν μέτρια,ενώ είναι γνήσια κακασχήμια!

    @Μαριοναστρο εγώ ήρθα μόνιμα Αθήνα οχι Σαββατοκύριακο,αλλά το πληκτρολόγιο πληκτρολόγιο.Πάντως δεν το είχα σκεφτεί αυτό που είπες.

    @Gie το βαρέθηκα το facebook να σου πω την αλήθεια αλλά στην επαρχία βαριέσαι τόσο πολύ.Οι μόνοι φίλοι που βλέπω ονλαιν είναι απο επαρχία απο αθήνα μόνο λίγοι.

    @Γαμάει μου το μυαλό μου είναι στο βορρά αλλά μόνο το μυαλό μου,με έχει κουράσει η βόρεια ελλάδα.

    @Τεμπελχανείο φήμες λένε οτι δεν φύτρωσαν τελικά,αλλά έβαλε εμφυτεύματα.Εννοείται οτι θα γαμωσταυρίσω την Αθήνα,εδώ έχει και πιο πολλά ερεθίσματα για να το κάνω!

    @Ζερό δεν έχω βγει σε κανένα μπαρ γλυκέ μου,δεν έχω πιει στάλα αλκοόλ σε μαγαζί.Τα λυπάμαι πια τα λεφτά μου.

    @Βαγγέλα πρώτον άντε γαμήσου.Δεύτερον δεν βρίσκω χρόνο γιατί προσπαθώ να δω τους φίλους μου πράγμα που εσύ δεν κάνεις.Τρίτον,όταν αποφασίζεις να τους δεις τους στήνεις κιόλας.Και τέταρτον καλύτερα να μην έχω χρόνο να κάνω κάτι παρά να μου δίνει ο κώλος μου πριμ αποδοτικότητας όταν σηκώνομαι για να πιω νερό απο την κουζίνα,όπως συμβαίνει σε σένα!
    Με σύγχυσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έγινες και οικονόμος δηλαδή! Άτιμη κρίση...έχεις χαλάσει τα καλύτερα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re su sto papageorge suxnaze o pavlos sta niata tou... (den ennow persu...ennow sta polu niata tou,stis kopanes sto gumnasio!) mhn xanapas ekei plz...

    kai nai! an sunhthiseis ligo tous ruthmous tha ta prolavaineis ola KAI na kaneis sex! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χα χα καλε εσυ εισαι η καλοσυνη προσωποποιημενη!

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή