Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Το οδοιπορικό μιας κακομοιριάς!

Η γκουγκλ μας την έκανε την μπινιά.Κάτσε να ανοίξω αρχείο word.
ok άνοιξα... Αφιερωμένο στον Zero Point για τις πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε

Ξαναρχίζουμε σε διαφορετικό στυλ γιατί δεν μου αρέσει και να επαναλαμβάνομαι,και να ξέρω οτι γραφω κόπι πέιστ τα ίδια με πριν,άσχετα αν είναι δικό μου δημιούργημα.Κόπι πειστ εγκρίνω μόνο σε εξεταστική και πτυχιακή εργασία,και φυσικά παντός είδος γραπτή εργασία.Αλλά σε μπλογκ το θεωρώ σίχαμα...

Για να μιλήσω για την βαρεμάρα μου.Κάθομαι που λες να βάλω τηλεόραση,εγώ που ακόμα και dvd βαριέμαι να δω.Πετυχαίνω λοιπόν μια σειρά στον ΑΝΤ1 παλιά σε επανάληψη που την παρουσίαζε μια θεία ονόματι Μάρα Μειμαρίδη 
H Μάρα στα τέλη της δεκαετίας 60
(των δικών της 60 γιατί 
η φωτό είναι πρόσφατη)


Μετά την Μάρα λοιπόν κάνω ζάπινγκ και πετυχαίνω alpha και φυσικά την 10η εντολή.Ξέρω τώρα τι σκέφτεστε όμως αυτό άλλη φορά.Εκείνη λοιπόν την ώρα που παρακολουθώ,συνειρμικός άνθρωπος βλέπεις,θυμήθηκα μια απαίσια μελωδία που μου την τραγουδούσε ο φίλος μου ο Βαγγέλας στο τηλέφωνο για να με εκνευρίσει :
Η στιγμή που όλοι περιμένατε.Ένα ποστ αφιερωμένο στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Μην μπερδεύεστε.Αυτή στα δεξιά είναι...νομίζω..


Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα με το τι λέει ο τύπος για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας :
1)Απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού "Heat" για το μυστικό της ομορφιάς της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) -------->απάντησε ότι δεν έχει κανένα.(αυτογνωσία)
2)Η τηλεοπτική Κάρι του Sex and the city

με τους σφιχτούς κοιλιακούς



τα υπέροχα χτενίσματα





 και το προχωρημένο της ντύσιμο

Sex change operation and the city
είναι σημείο αναφοράς για όλες..




Το τελευταίο ειδικά με πολλές τελίτσες.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που δεν θέλω να κόβω ποστ στη μέση γιατί μετά χάνω τον ειρμό μου.Αν και το να κράξεις την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν χρειάζεται πολύ ειρμό γιατί είναι κάτι που έρχεται αυτόματα σε όλους μας!Για να επανέλθω πάω να δω αποσπάσματα από λίγο Σάρα(όχι την υπερήλικη που γέννησε με την βοήθεια του Θεού,την λίγο μεγαλύτερη Τζέσικα Πάρκερ)...


Πριν συνεχίσω θα ήθελα να παραθέσω λίγο οικογενειακές στιγμές απο την φάτνη του Ιησού.
Μάνα είσαι εσύ?Το κατέστρεψαν το παιδί σου τα γονίδια σου!
Ας πάρουμε την ιστορία απο την αρχή.
Sex and the city  :  Οι απαρχές
Αφού λοιπόν μεγάλωσε η μικρή Σάρα,ο κτηνοτρόφος που συντηρούσε αυτή και την οικογένεια της,δεν είχε πια τη δυνατότητα να το κάνει.Έτσι το μικρό παιδί του κτηνοτρόφου ξύπνησε το βράδυ και την ελευθέρωσε για να μην την σκοτώσουν: Run Sarah!Run!
Έτρεχε η Σάρα αριστερά,έτρεχε δεξιά ώσπου ξάφνου τη βήματα της την φέρνουν στο Beverly Hills.Χτυπάει μια πόρτα,και της ανοίγει ένας κύριος ονόματι Dorey.
Άρχισε να τον παρακαλάει : Θα γίνω σκλάβα σου,θα δουλεύω όλη μέρα σαν το σκυλί Dorey μου να μην σου λείψει τίποτα μόνο άσε με να μείνω.
-Σόρι γλύκα η θέση του αλόγου είναι καπαρωμένη από την Άντρεα

Κομέρσιαλ μπρεικ εδώ για να πω οτι εμένα η λέξη Άντρεα μου θυμίζει την λέξη "άντερα" αν την διαβάσεις γρήγορα.


Sex and the city : Η πρώιμη εποχή
Ε μετά δεν έχει η ιστορία πολλά.Έπαιξε και σε άλλες ταινιούλες με υποκριτικό ταλέντο που θα έκανε ακόμα και την Μιμή Ντενίση να φαίνεται Κατίνα Παξινού.Ώσπου έφτασε η ώρα που το ασχημοπαπάκι έγινε επιτέλους ένα ενήλικο ασχημόπαπο!Βαρέθηκε να την κοροιδεύουν.Βαρέθηκε να την σαρκάζουν.Αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση της.Το σατανικό της σχέδιο ήταν να κάνει όλη την υφήλιο να την περνάνε για όμορφη και σέξυ.Θα γινόταν επιτέλους πρωταγωνίστρια στην σειρά που θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου για λοιπά υποπροιόντα(βλέπε L Word).Το σεξ και η πόλη.Σεξ βέβαια αυτή δεν ήξερε πως γινόταν και η ανάγκη για ένα άλογο επιβήτορα ήταν επιτακτική.Μην εμπλεκόμαστε όμως στα προσωπικά της.

Sex and the city : Η ώριμη εποχή και ευτυχώς το τέλος της

Αυτό είναι ένα εμετικό βίντεο απο την ταινία που η Κάρι φοράει νυφικά για μια φωτογράφηση.Μα όχι δεν είναι αυτό νίκη?Πείτε μου.Η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου να φοράει τέτοια νυφικά που θα έκαναν κάθε νεόπλουτης κυράτσας το βρακάκι να μουσκεύει.

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να σχολιάσεις για την Τζέσικα Πάρκερ.Πάρα πολλά.Επειδή όμως εγώ κουράστηκα θα αφήσω μόνο μια φωτογραφία να μιλήσει και να πει όσα δεν είπα...

6 σχόλια:

  1. Εμένα με αρέσει.. είναι πρότυπο! Icon! Idol! Μάλλον ανήκω στη μάζα που δε θα έπρεπε να διαβάζω αυτό το μπλογκ..
    Υ.γ: Μου αρέσει και η Μιμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω να πω ότι η Σάρα είναι πολύ διεφθαρμένη.Ντε και καλά να αποδείξει ότι είναι όμορφη;Αμέτι μου χαμέτι μου να παντρευτεί;Σα δεν ντρέπεται;Είναι χριστιανή αυτή;Τι θα πει και η μητέρα σου ρε συ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποστηρίζει κανείς ότι το Σαρα Τζεσικάκι είναι ωραίο; Θα τρελαθώ; Απλά η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως τη βγάζαν στο SATC έβγαινε πολύ fashion icon! Αυτό το παραδέχομαι. Είχε κλάση...όχι κλάσει...που σιγά μη δεν έχει κλάσει κιόλας...αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας στη τελική ανάλυση. Πελαγοδρομώ πάλι νομίζω! Anyway, we love SATC no matter what!!!!

    p.s. Και thanks για την αφιέρωση...έστω και καθυστερημένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλιωσα στο γελιο, και εισηγουμαι ν γραψεις και για αυτη:

    http://dinatos.blogspot.com/2010/11/blog-post_1352.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και μονο το ονομα της παραπεμπει σε σκηνη πρωταγωνιστη σε greek παραλλαγη σαπουνοπερας, ενω, νυχτα, στη βροχη, οδηγει....κοντινο πλανο στο προσωπο την ωρα που οδηγει και του ερχεται το ονομα στο μυαλο, με τη μορφη ηχους "Βιβιαν Αδαμοπουλου-Πουλου-πουλουυ-πουυλουυυ-πουλλ-που..."

    end of scene - κλακετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου αρέσεις μου αρέσεις μου αρέσεις.

    καλώς σε βρήκα Στίουι

    ΑπάντησηΔιαγραφή